לְעַצֵב

פייסבוק של משרד מגניב חדש!

פייסבוק של משרד מגניב חדש!

סטודיו o + a היה אחראי על עיצוב מחדש של המשרד החדש של פייסבוק, 150,000 מ"ר, בפאלו אלטו, קליפורניה, ארה"ב. במהלך תהליך העיצוב, חברת העיצוב התייעצה עם עובדים בכדי לברר את הציפיות שלהם לגבי סביבת העבודה והם עיצבו את החלל עבור כל מחלקה עם טוויסט שונה. יש כאן עוד נקודה מעניינת. חלק מהקירות נותרו לבנים ובחלק מהמקומות נראים כאילו הם עדיין זקוקים לעבודה מסוימת. לדברי עובד הפייסבוק אוורט קטיגבק, הדבר נעשה בכוונה כפי שהוא מציין בבלוג שלו:

בדיוק כמו שאנשים הופכים את החלל באתר לשלהם, כך בחרנו לעשות את אותו הדבר עם המרחב הפיזי שלנו. השארנו הרבה קירות לבנים והחללים לא גמורים כדי לעודד עובדים להוסיף את נגיעות הגמר.

התבונן בכמה מצמצומי המשרד:

להלן סקייט מהיר של וידאו ... שגיאה ... פריצת דרך של המשרד. :)

ראית את משרד הפייסבוק. רוצה לראות איך נראה משרד ה- Twitter? ראו את הפוסט ב: משרד הפנים של טוויטר.

[תמונות דרך תמונות של Office, תודה על הטיפ, עמית אגרוואל]

שתף אותו באחד מערוצי המדיה החברתית שלהלן כדי לתת לנו את הצבעתך.


צפו בסרטון: The difference between winning and succeeding. John Wooden (יָנוּאָר 2022).