לְעַצֵב

בית חומה מזכוכית במפרץ סנטוזה

בית חומה מזכוכית במפרץ סנטוזה

בית סנטוזה עם חומה מזכוכית, השוכן אל עבר האוקיאנוס, מבית בז 'פנים, שואב את הסביבה הטבעית שמסביב, משיכה מגנטית של שלווה. דלתות הזכוכית הנסוגות מאפשרות אינטראקציה בין חללים פנימיים וחיצוניים, וחדרים להתחבר ביניהם בדרכים יוצאות דופן, לצלול לבריכה המרחיבה לאחר שכיבה בחלל המגורים החזיתי בסיפון, ולהגיח בפינת האוכל לרענון משפחתי. ערכת צבע מסודרת ובז '. פועל לאורך, מחמיא לאבן אלון וטרוורטין. כתמי ירק וכחול עז מציף את קופסת הזכוכית המעוצבת, וממזג את המבנה עם הטבע על ידי קליטה ומשקף של העצים, המים והשמיים במיקום המיועד לחוף הים הזה. הבית מטפס דרך גרם מדרגות אלון צף, מתנשא ליד עץ בודד בחצר חלוקי הנחל. האולם המרכזי דומה לגלריה לאמנות מודרנית עם קטעי צילום ופיסול גדולים כדי להעריך בדרך לחדרי שינה. מיטת ההורים מופרדת על ידי זכוכית מחדר אמבטיה צמוד, ומאפשרת הנאה בלתי פוסקת מהנוף, לא משנה אם תרגעו על המיטה או תחת בועות באמבטיה. על אף השפעת האוויר הפתוח של הארכיטקטורה החיצונית הזו, המודרנית הפנים שומר על אווירה נעימה, עם שטיחים מפוארים ענקיים, וגוונים טבעיים רכים שחוגגים את הסטיילינג הקרוב לטבע, וכששבת הלילה אתה יכול לפרוש לרמת המשנה לאימון בחדר הכושר שלך, או לקחת סרט בקולנוע הביתי.


צפו בסרטון: העולם עצוב אז צוחקים - זהו זה חלק א (סֶפּטֶמבֶּר 2021).