לְעַצֵב

אדריכלות ייחודית עם קווים אלכסוניים וחצרות מרובות

אדריכלות ייחודית עם קווים אלכסוניים וחצרות מרובות

בית מודרני זה, שפותח על ידי אוקטיין אדריכל דיזיין, הוא אחד מסוגו. התקציר של בעלי הבתים העניק לאדריכלים "חופש ללא גבול לעצב בית ייחודי כאילו היה משלנו." בהקשר זה, הפרויקט הפך לאינטרס אישי עבור הצוות, ואיפשר להם לחקור ולפתח את סגנון האדריכלות שלהם: "כדי להשיג את הגרסה האידיאלית של השפה האדריכלית שלנו, אנו זקוקים לחצר, בה מותר לאור השמש לעבור ו גשם ליפול דרכו, כמרכז הבניין. קו הקיר האלכסוני משמש לחיבור מסגרת הבניין ומסגרת החצר ”.

  • 1 |
"ראינו ששפה אדריכלית מסוימת, בה הקיר החיצוני והתקרה מתכנסים לזווית אלכסונית, הופכת לפופולרית" ציינו האדריכלים. "עם זאת, מלבד היותו מבחוץ, השפה האדריכלית הזו אף פעם לא מופיעה בחלק הפנימי של אותם בניינים." הצוות סקרן לראות אם ניתן להחיל שפה זו על היבטים אחרים מלבד אלה רק למטרה דקורטיבית. הם החליטו לבנות את המסגרת החיצונית של נפחי המחיה בגובה גדול יותר ממסגרת החצר הפנימית ביותר שלהם, כך שמי גשמים ייכנסו למרכז הסלעים, וימהרו לרדת לחצר כמו מפל.

  • 2 |
שלושת הכרכים של הבית קשורים זה לזה בגינה הראשית, שיש בה בריכת שחייה גדולה ומדשאות. שביל חצץ מאפשר מעבר קל בין המבנים הנפרדים. הבניין מדרום משמש כמאגר אור שמש בשעות אחר הצהריים.

  • 3 |
מאחורי החזית המודרנית, בניין המאסטר כולל חלל מגורים בתכנית פתוחה, עם מטבח, אוכל, קומבינה לאונג '. סוויטת חדר השינה הראשית נשענת על השכבה העליונה, שלמה עם טרקלין משלה, חדר אמבטיה מפואר וחדר הלבשה.

  • 4 |
הנפח הפועל במקביל לבריכת השחייה מכיל שני חדרי אירוח עם שירותים צמודים, חדר מקלחת נפרד המלווה לבריכה, בתוספת שירותים, חדר אדים וחדר הלבשה.

  • 5 |
המוסך בבסיס הנוף משמש למעשה ככניסה לבית. מבקרי הבית אינם יכולים לצפות בנכס במלואו אלא לאחר שהם מגיעים דרך המוסך / אולם הכניסה.

  • 6 |
אורות חיצוניים מאירים את ענפי העצים הבוגרים בנוף, ומעניקים לגינה תחושה מלכותית.

  • 7 |
אורות הבריכה מבהירים מים כחולים לאחר שקיעת השמש.

  • 9 |
המים הרדודים צומחים צעד אחר צעד.

  • 10 |
בתוך הבית הראשי, סלון מודרני עם תוכנית פתוחה ברוחב שישה מטרים, בן שתים עשרה מטרים, מספק מרחב נדיב לאירוח.

  • 11 |
ארוחת ערב למטבח מוגדרת כל הדרך לקצה האחד של החדר הפתוח, עם פינת טרקלין המגובה אליו בקצה השני.

  • 12 |
ניתן לפתוח את שני צידי הסלון הארוך בשלמותו בזכות שמונה מטרים של דלתות אקורדיון מזכוכית, אשר קובעות את חלל המגורים בין שני חללים ירוקים ויפים. כשנסוגים קירות הזכוכית, חדר האוכל המקורה הופך לחוויה של פרסקו. כאשר הבניין ממוקם בכיוון הרוח צפון-דרום, בריזה טבעית זורמת בחופשיות, כלומר אין צורך במיזוג אוויר.

  • 13 |
לוחות תקרה משמשים באופן מינימלי לכיסוי חוטים ויציקת בטון לא מסודרת בין קורות פלדה חשופות מעל משולבת חדר האוכל בסלון.

  • 14 |
גרם מדרגות מודרני מוליד את חדר השינה הראשי, מעל מצע חלוקי נחל.

  • 15 |
נופים ירוקים ואור שמש שוטפים היישר דרך עיצוב גרם המדרגות הצדדי.

  • 16 |
בקומה העליונה, תקרת חדר השינה הראשית כוללת שיפוע מוגזם לעבר נקודת היעלמות, שם פורחת חצר מאחורי ראש המיטה.

  • 17 |
טרקלין ממלא את קצה החדר בו התקרה גבוהה ביותר, ומותיר את התחושה התחתונה והאינטימית יותר לשינה.

  • 18 |
ניתן לראות את החצר ולגשת אליה מארבעה צדדים: חדר השינה הראשי, חדר האמבטיה הראשי, ארון והמרפסת. השפה האדריכלית הייחודית של קווי קיר מחודדים, ותקרות משופעות נפוצות בארבעת האזורים המתפוצצים של יחידת ההורים, כדי ליצור מיקוד מיוחד לעבר החצר.

  • 19 |
בבית הארחה שליד הבריכה הוענק הרבה מקום לינה. דלתות זכוכית מחליקות לאחור בכדי לתת גישה ישירה למרפסת.

  • 20 |
מיטת האורחים השנייה משקיפה על עיצוב חצר חלוקי נחל, דרך שולחן כתיבה / איפור.

  • 21 |
שוב בסוויטת ההורים, חדר האמבטיה נפתח עד החצר הירוקה והשופעת כאן. אמבטיה עם ספא מאפשרת לבעלי הבית להתיישב מתחת לבועות תוך נוף שלווה.

  • 22 |
ניתן למשוך תריסי גלילה למטה מול חדר האמבטיה היוקרתי לקבלת פרטיות רבה יותר. מדף יהירות ארוך משתרך לאורך הצד הנגדי של החדר, ומספק מקום רב לשני כיורים, אזורי שיער ואיפור וכמויות אחסון נאות מתחת.

  • 23 |
כל חדר בבית התברך באור טבעי ונופי טבע ירוקים.

  • 24 |
המראה העצומה מעל יהירות האמבטיה הראשית משקפת את החצר המיוחדת.

  • 25 |
המרפסת מחוץ לסוויטת ההורים משקיפה אל הגינה הראשית ופטיו הבריכה, כשחצר הקומה העליונה צומחת מאחוריה.

  • 26 |
חדר הרחצה הראשי מביט דרך החצר אל המרפסת.

  • 27 |
האדריכלים יצרו פתח דרמטי למבקרים בפעם הראשונה. על ידי הטיית קו הקיר, הבית כולו מתגלה בתצפית פנורמית ממקום מוגדר אחד.

  • 28 |
בחלק הפנימי של הכניסה 'מוסך' נוצר אפקט סוריאליסטי על ידי התקנת מראות משני הצדדים, מה שנותן אשליה אינסופית.

  • 29 |
חדר כושר משקיף אל חצר חלוקי הנחל ברבעים האורחים.

  • 30 |
עץ החצר מספק נקודת מרכז מושכת את העין בארכיטקטורה.

  • 31 |
ענפיו משתקפים במי הדומם של הבריכה.

  • 32 |
דלתות משני הצדדים יכולות לחזור בו כדי לאחד חלל פנים וחוץ.

  • 33 |
ירק צומח פרא סביב העלילה.

  • 34 |
צעדים נפרסים לדשא של הגן המאולף.

  • 35 |
מעקות זכוכית משקפים את השמיים.

  • 36 |
תוכנית פריסת קרקע.

  • 37 |
תוכנית קומת בניין אב.

  • 38 |
תוכנית סוויטת הורים.

  • 39 |
תרשים.

  • 40 |
ציור החלק.


קריאה מומלצת:
אחוזת מיאמי החדשה והמבריקה מתחת לחופה של עצי אלון
51 עיצובים חצריים מרתקים


צפו בסרטון: איך מקימים גינה משלב הסקיצה כולל הקמת הגינה. עם הטבע אדריכלות נוף (יולי 2021).