לְעַצֵב

נכס ייחודי על צלע הגבעה עם עוטף משולב בכביש

נכס ייחודי על צלע הגבעה עם עוטף משולב בכביש

חוסר הגמישות של Headstrong הניע את הרעיון של עיצוב בית מודרני זה, שכן ללקוח היו רעיונות שלא היו יכולים לעצב מחדש על ידי צוות האדריכלים ב- KWK Promes. הבעלים של חלקת הגבעה היפהפיה רצה רק להעתיק את פנים מאולף של הדירה הקיימת שלו, אשר ניתק את שטח המגורים מהגן בכך שהוא נמצא בקומה הראשונה. לכן, עם שינויי פנים מהשולחן, הצוות הפנה את המיקוד לכביש שיוביל אל הבית וממנו במרכז החלקה הגדולה. הם בדקו כיצד הם יכולים להרים את השביל ולכרוך אותו סביב רעיונות הנדל"ן של הלקוחות, לפני שהחזירו אותו לגובה הגינה - ונולד 'אגב הבית'.

  • 1 |
הגבלה מולידה לרוב את הרעיונות היצירתיים ביותר. לאחר התנגשות קרניים בתחילת הפרויקט, הלקוח וצוות היצירה הסתיימו בשילוב מושגים מושלם.

  • 2 |
פנים הבית הפשוט שהתבקש על ידי הלקוח נותר על כנו, בעוד שחלקו החיצוני של הבית הוא מעטפת חדה וחדשנית, המשולבת באופן מלא עם דרך פרטית מעוצבת במיוחד המובילה אליו וממנו.

  • 3 |
דרך הבטון הקלה לבית עוברת בין עצי בוסתן ישן.

  • 4 |
בצד השני של הבית תוכנן שביל מטה לעבר הנהר לנופף לאורך הטופוגרפיה ללא צורך לכרות עץ אחד.

  • 5 |
דרך הבטון עולה ישר למקום בו היא פוגשת את הבית, והופכת לקירותיו, לקומה העליונה והגג. הבטון הופך לקרום קל כאשר הוא מכסה את החלק העליון של הבית, עוטף אותו שלוש פעמים.

  • 6 |
מכוניות מהכביש נכנסות ישירות למוסך בקומת הקרקע.

  • 7 |
העטוף סביב הקומה הראשונה, מתרחב כלפי חוץ אל נוף הנהר עם כל פיתול.

  • 8 |
מכיוון שהלקוח נותר דבק בכך ששטח המגורים העיקרי יהיה בקומה הראשונה, האדריכלים חיפשו דרך לחבר מחדש את הסלון עם הגנים. אז העטיפה האדריכלית נועדה להירגע בצד זה של הבניין ...

  • 9 |
... הלהקה הופכת לטיילת מוגבהת המחברת את הקומה הראשונה עם מפלס הגן, לפני שהיא ממשיכה דרך העצים, במורד הגדה התלולה אל הנהר והחוף.

  • 10 |
רחבת זכוכית נפתחת בחלק האחורי של הקומה הראשונה וקומת הקרקע כולה.

  • 11 |
קומת הקרקע מזכוכית שומרת על קשר מלא עם הגן, והיא מכילה מוסך זוגי, חדר כושר ביתי ומספר חדרי אירוח.

  • 12 |
למרות שלא התחשבו בהתחלה, הדרך הפכה למוטיב העיקרי של הפרויקט.

  • 13 |
רצונותיו של הלקוח לסלון בקומה הראשונה הביאו לנופים מדהימים שניתן ליהנות מהם באזור החביב ביותר בבית.

  • 14 |
זה נובע מהרעיונות הבלתי מעורערים של הלקוחות שהאדריכלים פעלו לחיבור הקומה הראשונה עם הגן, וכך העיצוב צבר כל כך הרבה יותר.

  • 15 |
חלונות פנורמיים מקומה עד תקרה סופגים את כל מה שיש לנקודת היופי הטבעית להציע. מעקות זכוכית לאורך המרפסת המודרנית משאירים את נופי הנהר ללא הפרעה.

  • 16 |
מלמטה על נהר הנהר ניתן לראות רק את הקומה הראשונה של הבית מעל צמרות העצים.

  • 17 |
קומת הקרקע של קופסת הזכוכית שומרת על פרטיות בירק.

  • 18 |
בראש הגבעה הבית זוהר כמו משואה.

  • 19 |
הלהקה מעבר לכניסה הביתית מייצרת הגנה מסוימת מפני גשמים עזים, ורוחות חזקות ממערב.

  • 20 |
האדריכלים בחנו את הרעיון לפצל את 'לעטוף' הבית בצדדים כדי ליצור תצוגות נוספות, אך בסופו של דבר הלקוח החליט שזה יהרוס את תחושת הפרטיות שלו.

  • 22 |
ההפרדות בתקרה שנוצרה על ידי הלהקה האדריכלית רתמו להסתרת פסי תאורה עכשוויים בתוך הבית.

  • 23 |
אולי בהשראת התוצאה הסופית של פיסת אדריכלות ייחודית זו, הלקוח חשב מחדש על הפנים הפונקציונאלי האידיאלי שלו. העיצוב הסופי הוא חזון מינימליסטי פריך מונוכרום. ספה שחורה ונועזת חותכת צורת L לסלון מינימליסטי לבן טהור, שמשקיפה על פנס רצפה שחור אלגנטי.

  • 24 |
קיר מראות מותקן לרוחב חדר הכושר הביתי המשקף את הנופים הירוקים והשופעים של החלקה המרהיבה. הקישור עם הגנים הופך את העבודה למשימה מהנה הרבה יותר.

  • 25 |
עיצוב גרם מדרגות פתוח ואוורירי מחבר בין רצפות הבית. מעקה זכוכית גבוה מחזיק במדרגות מדרגות לבנות ומוצקות עם סרגלים נעדרים ליצירת אפקט צף. קירות מחיצה מעץ כהה מחלקים את תוכנית הרצפה.

  • 26 |
בחדר השינה המינימליסטי מותקנות ארונות לבנים בשורה אחת עם החבישה החיצונית סביב הבית. האפקט שנוצר הוא נקי ומייעל, ומגזים בשקט את התכונה האדריכלית הייחודית.

  • 27 |
חדר הרחצה המודרני נפרד מחדר השינה הראשי, ונהנה מנוף מדהים משלו של הנהר.

  • 28 |
בלילה אור מלאכותי וגוון שנוצר רק מוסיף לאפקט הדרמטי של הבניין.

  • 29 |
למרות שבתחילה נראה כי הבית מבודד, ניכר כי נהר האזור הוא אזור מפותח ...

  • 30 |
... אך שוכן בין העצים, בית זה מכוסה היטב לשלווה מושלמת.

  • 31 |
תוכנית קומת קרקע.

  • 32 |
תוכנית קומה ראשונה.

  • 33 |
רישום של שטח הנוף.

  • 34 |
עיצוב הבית כולל השביל אל המזח שעל הנהר.

  • 35 |
גובה הצד, המדגים את המדרון התלול של חלקת הגבעה.


קריאה מומלצת: בית נופש של מיורקה בצבע נוף לים


צפו בסרטון: KRYŠTOF - Lolita Official video HD (אוֹקְטוֹבֶּר 2021).