מומלץ מאמרים מעניינים

לְעַצֵב

אזורי מגורים ושינה קיימים בהרמוניה בחללי הסטודיו הנוחים הללו

כשמדובר בתפיסה שלנו מהו בית - הסלון שלו, חדרי השינה שלו, פינות האוכל שלו - זה באמת תלוי איך אנחנו גדלים. הילד הפרברי עשוי לגדול עם חדר השינה, מיטת החופה והאמבטיה הפרטית שלה, בעוד שילדה בעיר רגילה לחלוק חדר שינה עם אחותה וחדר רחצה עם הוריה.
קרא עוד
לְעַצֵב

ריהוט לחדר אוכל מודרני

צוות 7 מייצר כל מיני רהיטים באמצעות עץ טבעי המעניק משמעות לחללים מודרניים. הצגנו אותם לפני זמן מה לחדרי הילדים הנושאים שעיצבו. אבל צלליות חדר האוכל שלהם הן דרך טובה להראות בדיוק איך ריהוט בר-קיימא יפה יכול להיראות בכל חלל אוכל מודרני. החדרים המדליקים הללו מספקים נימה מגניבה לריהוט ניטראלי וחם מכיוון שהוא נותן לחדר נשימה רב לקשט בעזרת אביזרים מלאי חיים ( ראה מה עשו עם נברשות ויצירות אמנות כאן).
קרא עוד
לְעַצֵב

מוצר השבוע: מחזיק מפתחות ינשוף מגנטי

תן ינשוף מגן זה להשגיח על המפתחות שלך בזמן שאתה ישן. זה לא יעצום עיניים עד שתפטר אותו מחובתו. קבל אותו באמזון. המלצה לקריאה: 50 פריטי עיצוב בית ינשוף. כל חובב ינשוף היה צריך לאהב את המאמר הזה? שתף אותו באחד מערוצי המדיה החברתית הבאה להלן כדי לתת לנו את הַצבָּעָה.
קרא עוד
לְעַצֵב

מוצר השבוע: סורק חכם של Doxie כדי להימנע מעומס נייר

החל מיום ראשון הקרוב, אנו מתכננים להתחיל את החלק החדש של 'מוצר השבוע' בו אנו מציגים מוצר יוצא מן הכלל שבאמת אנו אוהבים בכל שבוע ואנו בטוחים להמליץ ​​עליו לקוראינו היקרים. אז בלי להתייחס יותר, הרשו לנו להציג את הבחירה הראשונה שלנו: סורק חכם Wifi של Doxie Go. זו הסיבה שזה גורם לחיתוך.
קרא עוד
לְעַצֵב

בית השמש שלווה

על מגרש פינתי בצד הדרך באזור בונגלו מבוסס בסינגפור, יושבת בית אטרקטיבי בשם בית השמש, שתוכנן על ידי גוז אדריכלים. 1 | המתוארים על ידי האדריכלים כקומפקטיים יחסית - למרות מה שנראה כפרופורציות נרחבות - הבניינים מתווה בצורת L נדחף לחלק האחורי של האתר כדי להפיק את המרב מהמרחב, ומאפשר ליצור חצר פרטית שמרגישה פתוחה למרות הסביבה הבנויה בצפיפות.
קרא עוד
לְעַצֵב

טוויטר צומח וכך גם משרדו [תמונות]

כיסינו את משרדי הטוויטר לא פעם אחת, אלא פעמיים בעבר ב- HD. אך בהתחשב בשיעור בו החברה מוסיפה עובדים, זה היה רק ​​עניין של זמן עד שהם יגדלו את הבסיס החדש שלהם בסן פרנסיסקו. כדי להילחם במצוקת החלל, טוויטר החליטה להוסיף שטח נוסף על ידי השתלטות על הקומה השנייה של הבניין שהם כיום מאכלסים.
קרא עוד